Navigatie                     

             Universitatea „Ovidius” din Constanța, în cadrul proiectului “Măsuri active pentru internaționalizare în cadrul Universității Ovidius din Constanța - educație și cercetare fără frontiere”, finanțat de către MEN prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, cod CNFIS-FDI-2018-0453, anunță recrutarea şi selecția în grupul ţintă al proiectului a 20 de persoane, în vederea participării la un curs gratuit de limbă turcă, nivel A1-A2.
             Criterii de eligibilitate:

  • Cadru didactic, personal didactic auxiliar și personal nedidactic din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța;

             Criterii de selecție:

  • Cursul este disponibil pentru orice persoană care îndeplinește criteriile de eligibilitate menționate mai sus. În conditiile în care numărul persoanelor înscrise va depăși numărul de locuri disponibile, criteriul de selectie este ordinea înscrierii. 

           Dosarul de înscriere în grupul tintă al proiectului trebuie să conțină: 

  • Copie CI;
  • Formular înregistrare grup țintă; 
  • Declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Declarație de apartenență grup țintă.* 

               Persoanele interesate pot urma, în urma înscrierii, gratuit un curs de limbă turcă, nivel A1-A2, la finalizarea căruia vor primi un Certificat de competență lingvistică, nivel A1-A2, eliberat de Facultatea de Litere din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța, acreditată de Ministerul Educației Naționale pentru eliberarea de certificate cu recunoaștere națională. 
              Cursurile, care însumează un număr de 140 de ore, se vor desfășura în perioada iulie-noiembrie 2018, după un program flexibil, stabilit de comun acord cu persoanele înscrise, în Campus, Corp A, la sediul Lectoratului de Limbă Turcă, sala 134. 
              Dosarele de înscriere se depun în perioada 2-10 iulie 2018, între orele 9,00 – 16,00 la Campus, Corp A, etaj II, camera 245.
              Pentru mai multe detalii referitoare la proiect, criterii de eligibilitate, modalitățile de înscriere la cursuri, vă rugăm să ne contactati la numărul de telefon: 0241.694.445 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoane de contact: 
              Mihaela Nae  - asistent manager 
              Neriman Hasan – formator limba turcă

*formularele de înscriere le puteți obține de la Campus, Corp A, etaj II, camera 245.

Info UOC - Meniu