Navigatie                     
I N V I T A Ț I E
 
Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențesti „Știință. Cultură. Civilizație”, Universitatea din Oradea, 5-7 mai 2017
 
Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, împreună cu Asociația Geografică „Simion Mehedinți” organizează în perioada 5-7 mai 2017, cea de-a XVIII-a ediție a Sesiunii naționale de comunicări științifice studențești „Știință. Cultură. Civilizație”. Evenimentul se bucură de sprijinul Universității din Oradea, prin intermediul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, respectiv Facultatea de Geografie, Turism și Sport.
 
Nu se percepe taxa de participare. Organizatorii asigură cazarea și masa participanților pe toată perioada evenimentului. De asemenea, există posibilitatea decontării transportului pentru participanți.
 
Sesiunea se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor la istorie, geografie și științe conexe.
 
Perioada de înscriere este 29 martie – 23 aprilie 2017, rezultatele înscrierilor urmând a fi trimise pe 23 aprilie, iar cea de confirmări: 24 – 28 aprilie 2017. Formularul de înscriere va fi completat online, urmând link-ul https://goo.gl/forms/2GvLvPkGutY6xYU22.