Navigatie                     

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 19 mai 2021

 

 

Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților de la

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole a Universității Ovidius din Constanța

 

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează joi, 20 mai 2021, în mediul online, cea de-a XXV-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților, masteranzilor și doctoranzilor, informează conf. univ. dr. Marius Skolka, decan.

Potrivit sursei citate, evenimentul este coordonat de către conf. univ. dr. Daciana Sava și șef lucrări dr. Marian Tudor în cadrul a patru secțiuni: Biologie; Ecologie și Protecția Mediului; Agricultură-Horticultură; Geografie - Geografia Turismului, ce se vor desfășura simultan, de la ora 10:00, prin intermediul unor linkuri distincte.

În acest context, prezentările din cadrul secțiunii „Biologie” vor fi susținute pe platformahttps://ovidius.webex.com/meet/ana.maria.mihalcescu, iar lucrările din cadrul secțiunii „Ecologie și Protecția Mediului”, vor fi prezentate la link-ul de access: https://meetingsemea5.webex.com/meet/manuelasamargiu.

Totodată, prezentările din cadrul secțiunii „Agricultură-Horticultură”, vor fi susținute la link-ul: https://meetingsemea23.webex.com/join/pr1638352544, iar începând cu ora 12:50, studenții își vor  prezenta lucrările în cadrul link-ului https://ovidius.webex.com/meet/liliana.miron

De asemenea, participarea în cadrul secțiunii „Geografie-Geografia Turismului”, se va realiza prin intermediul link-ului: https://ovidius.webex.com/meet/irina.florea.saghin.

„Manifestarea, de tradiție în cadrul FSNSA și a UOC, marchează pentru majoritatea participanților ultima etapă de pregătire înaintea susținerii lucrării de licență, disertației de master sau tezei de doctorat”, a precizat Marian Tudor.

 

Biroul de Presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu