Navigatie                     

 

 

 

 

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 02 mai 2022

                       

INVITAȚIE

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

 

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) vă invită să participați la conferința de presă dedicată începerii activităţilor în cadrul proiectului Centrul de practică, recreere și mișcare a studenților din cadrul Universității Ovidius din Constanța în contextul post pandemic – Mișcare-Joc-Apă@UOC”.

Evenimentul va avea loc joi, 05.05.2022, ora 13.30, la sediul FEFS, str. Cpt. Av. Al. Șerbănescu nr. 1, Constanța.

În cadrul conferinței de presă vor fi prezentate activitățile, instrumentele folosite și programul  propus prin intermediul proiectului, în valoare de 210.000 de lei, finanțat de Ministerul Educației, CNFIS-FDI-2022-0298-MIȘCARE-JOC-APĂ@UOC, ce se adresează tuturor studenților din universitate.

Scopul proiectului este acela de a extinde baza de practică pentru studenții din Universitatea Ovidius din Constanța, prin „Centrul de practică, recreere și mișcare”, în vederea îmbunătățirii vieții active, întăririi sănătății, recreerii și socializării prin mișcare.  

Pentru justa organizare a evenimentului, în contextul desfășurării acestuia în interior, vă rugăm să confirmați participarea prin email, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până miercuri, 04.05.2022, ora 13.00.

 

 

 

Contact:

Conf. univ. dr. Popa Cristian

Director departament, Facultatea de Educație Fizică și Sport

Tel. 0723163816

 

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu