Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 9 februarie 2024

           

 

Dezbatere despre diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

 

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 24 februarie 2024, dezbaterea cu tema „Consilierea în cariera de cercetător: Diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical”.

Manifestarea care va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Medicină din campusul universitar, Corp B (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 09.00, este organizată în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.

La eveniment vor participa, în calitate de invitați, conf. univ. dr. Cristian  Surcel și asist. univ. dr. Cristian Mirvald, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, alături de care se vor afla prof. univ. dr. Doina Ecaterina Tofolean, decanul Facultății de Medicină din cadrul UOC, prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și conf. univ. dr. habil. Lucian Petcu, de la Facultatea de Stomatologie a UOC.

„Dezbaterea se va axa pe abordarea conceptelor derivate din cercetare și a consecințelor acestora pentru viața comunității și va oferi un mediu propice pentru împărtășirea ideilor în vederea consolidării echipelor din cadrul proiectului AD. AUGUSTA”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.

Manifestarea se adresează doctoranzilor și cadrelor didactice de cercetare din domeniul medical.

Confirmarea participării la dezbatere și transmiterea manuscriselor pentru discuții practice se vor face până la data de 15 februarie 2024, ora 16.00, accesând link-ul: https://forms.gle/hspiDYp9dNaF3BKa9.

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

 

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu