Navigatie                     

Burse an universitar 2019/ 2020

IN ATENTIA STUDENTILOR BENEFICIARI AI UNEI BURSE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2019/2020

Depunerea extrasului de cont (de la bancile – B.C.R., I.N.G. , B.R.D. sau BANCA TRANSILVANIA sau orice alta banca comerciala)  sau orice informatie legata de burse va fi  efectuata la urmatoarea adresa:

Sediul Universitatii “Ovidius” Constanta

·       Bd Mamaia nr 124

Camin C1/ camera 114

Sau la adresa de e-mail :  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Burse an universitar 2017/ 2018

IN ATENTIA STUDENTILOR BENEFICIARI AI UNEI BURSE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2017/2018

Depunerea extrasului de cont (de la bancile - I.N.G. , B.R.D. sau BANCA TRANSILVANIA)  sau orice informatie legata de burse va fi  efectuata la urmatoarea adresa:

Sediul Universitatii “Ovidius” Constanta

  • Bd Mamaia nr 304

Camin FN2/  administratie

Sau la adresa de mail :  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Decontarea Abonamentelor de transport

Depunerea actelor pentru Decontarea abonamentelor de transport se va face la:

Sediul Universitatii “Ovidius” Constanta

  • Bd Mamaia nr 304

Camin FN1/  administratie

Informații

Pe perioada studiilor, beneficiază de decontarea transportului intern și/sau extern, studenții la forma de învățământ „fără taxă” , titulari de carduri la bancile B.C.R,  I.N.G. , B.R.D., BANCA TRANSILVANIA, sau orice alta banca comerciala, pe baza tichetelor R.A.T.C.  și/sau facturii fiscale (însoțite de chitanțe)”.
Acest formular, completat lizibil, semnat și ștampilat la secretariatul facultății va fi depus între 1 și 5 a fiecarei luni
Decontarea va fi în proporție de 50 % din prețul transportului, iar pentru traseele externe se va face pentru studenții care parcurg o distanță mai mică de 50 km (inclusiv celor din Mangalia șMedgidia)

Descărcați tabelul