Navigatie                     

Facultatea de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța, prin Departamentul de Limbi moderne și Științele comunicării, specializarea Jurnalism, organizează în colaborare cu Consiliul Superior al Audio-vizualului din Turcia (RTUK), a IX –a ediție a seriei de ateliere de lucru Întâlnire cu viitorul.

Activitățile se vor desfășura marti, 3 octombrie 2017, între ore 16.00-18.00 la Sala Senatului  din Campus, corp A, etajul 1 și miercuri, 4 octombrie 2017, între orele 9.00-10.00, în Amfiteatrul „Umberto Eco„ al Facultății de Litere, din Campus, corp A, etajul 2.

La aceste ateliere de lucru vor participa, alături de oficialități din RTUK, TIKA (Agenția Turcă de Colaborare și Coordonare), Direcția Generală pentru Presă, (BYIGM), Asociația Primăriilor din Spațiul Turcic (TDBB) și studenți din Balcani și Asia Centrală, care urmează cursuri în domeniul Științele comunicării, la diverse facultăți din Republica Turcia.

La deschiderea evenimentului care va avea loc în data de 3 octombrie orele 15.30 la Sala Senatului Universității Constanța, Campus, Corp A, etajul 1, sunt așteptați Ambasadorul Republicii Turcia la București domnul Osman Koray Ertaș, președintele RTUK, prof.dr. Ilhan YERLIKAYA, Consulul Republicii Turcia la Constanța, domnul Uygar Mustafa Ertel, Rectorul Universității Ovidius din Constanța, prof.univ.dr. Sorin Rugină, Decanul Facultății de Litere al Universității Ovidius din Constanța, prof.univ..dr. Cristina TAMAȘ.

Prezența dumneavoastră la această manifestare ne-ar onora în mod deosebit.

Info UOC - Meniu