Navigatie                     

 

Liga Studenților - Universitatea „Ovidius” din Constanța vă invită să participați la dezbaterea publică pe teme de tineret - Constanța - Capitala Tineretului din România 2020-2021 - în data de 9 aprilie, la ora 13:00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

 

Evenimentul reprezintă cea mai importantă inițiativă a tinerilor reprezentanți din Constanța de a coagula mișcarea de tineret din regiune și de a dezvolta o strategie pentru zona de Sud-Est a României, dar și de a lansa oficial candidatura municipiului Constanța pentru dobândirea titlului de Capitala Tineretului din România.

 

Alături de partenerii de la AIESEC Constanţa, Asociaţia Studenţilor Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, Consiliul Judeţean al Elevilor Constanța, Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa, UN Youth Association of Romania - Constanța Branch și invitaţi de seamă de la toate instituţiile publice din Constanța, ne dorim ca vocea tinerilor din regiune să fie auzită. Prin urmare, am fi onorați să ne fiți alături!

 

Info UOC - Meniu