Navigatie                     

Orchestra Simfonică Universitară „Ovidius”, dirijată de maestrul Radu CIOREI, recrutează noi membri.  Studenții, cadrele didactice, indiferent de facultate, și angajații din administrație, care au studiat un instrument în școli de muzică sau în particular, sunt, cu toții, invitați să se înscrie.

Prima întâlnire: marți, 11 februarie, ora 18.00, la sala STUDIO (deasupra Cantinei), la sediul Universității „Ovidius” din Bd. Mamaia.

Lăsați ca vechea pasiune pentru muzica să se exprime!  Oameni dedicați vă vor fi alături pentru ca talentul sa vă fie apreciat şi aplaudat de o întreagă comunitate. 

Informații suplimentare și înscrieri la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 --------------------------

Orchestra Universității „Ovidius” este membră a Asociației europene a orchestrelor universitare, ceea ce ii va permite să se implice în proiecte internaționale.   Activitatea în orchestră este pe bază de voluntariat, într-o atmosfera prietenească, cu până la 3 spectacole pe an, dintre care unul  ar putea fi în străinătate.

Următorul concert, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la înfiinţarea Universităţii „Ovidius”, va avea loc, vineri, 20 martie 2020, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Constanţa. 

Info UOC - Meniu