Navigatie                     

 

Având în vedere adresa MEC nr.84 si 104/GP/febr.2020, vă informăm ca tezele de doctorat suținute începând cu anul 2016 vor fi făcute publice pe platforma CNATDCU.

 

In contextul publicării tezelor de doctorat, raportat la reglementările privind protecția datelor cu caracter personal, refuzul privind publicarea tezei se transmite în scris și argumentat la sediul Institutului Studiilor Doctorale (str. Ion Vodă nr. 58, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) cel târziu în data de 23 martie 2020.

 

Absolvenții studiilor doctorale cu titlul de doctor confirmat în perioada 2016-2019 care și-au publicat teza de doctorat sau capitole din aceasta sunt solicitați să transmită la sediul ISD notificarea cu privire la publicare, indicaţia bibliografică şi un link la publicaţie.

Termen pentru transmite a notificării – 18 martie 2020

 

In cazul în care nu a fost primită la ISD nicio notificare cu privire la publicarea distinctă a tezei, documentul în format digital devine liber accesibil pe platforma naţională a CNATDCU cu atribuirea unei licenţe de protecţie a dreptului de autor.

 

Info UOC - Meniu