Navigatie                     

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează în cadrul Proiectului CNFIS-FDI-2020-0652 „ECHITATE SOCIALĂ ȘI COMPETITIVITATE ÎN PARTENERIAT CU MEDIUL SOCIO-ECONOMIC ÎNTR-O UNIVERSITATE EUROPEANĂ MODERNĂ – SMART – COMPETE”un workshop pentru studenți și cadre didactice cu tema „Strategii pentru susținerea și dezvoltarea incluziunii și echității sociale la nivel macrosocial cu aplicații in mediul universitar”.

Workshop-ul, susținut de domnul Conf. univ. dr. Gheorghe RAFTU, se va desfășura online în data de 23. 07. 2020 între orele 09-10 pe adresa

https://meetingsemea25.webex.com/meet/pr1631996076

 

Se vor dezbate aspecte privindincluziunea și echitatea socială în vederea dezvoltării de instrumente proprii de intervenție și de raportare în domeniul abandonului universitar, în cadrul UOC.

Persoane de contact:

Conf. univ. dr. Gheorghe RAFTU – membru proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf.univ.dr. Andreea MORARU - director proiect, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Info UOC - Meniu