Navigatie                     

Comunicat de presă

O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”, ediția a II-a

 

Constanța, 8 mai 2019

 

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) a Universității „Ovidius din Constanța organizează joi, 9 mai 2019, un nou eveniment în cadrul proiectului de activități extracurriculare „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”, aflat la a doua ediție.

Scopul evenimentului este de a promova rezultatele studenților în rândul elevilor din clasele a XI-a și a XII-a și de a consilia și orienta profesional liceenii în domeniul Matematică și Informatică. Astfel, în prima parte a acțiunii se va desfășura un seminar studențesc, urmat de o masă rotundă între elevi, studenți și cadre didactice.

La eveniment vor participa elevi ai Liceului Teoretic „Ovidius” Constanța, însoțiți de prof. Mihai Bogdan, și elevi ai Liceului Teoretic „A. Saligny” Cernavoda, însoțiți de prof. Nistor Viorica și prof. Mihalca Gela.

Proiectul „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” este derulat de FMI cu finanțare din partea Ministerului Educației Naționale, conform OMEN 3111/2018 și este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Constanța.

Info UOC - Meniu