Navigatie                     

Comunicat de presă

Lansarea concursului de elaborare de produse publicistice cu tema

„Militar român – militar NATO” la UOC

 

Constanța, 15 mai 2019

 

 

Universitatea „Ovidius” din Constanța va găzdui joi, 16 mai 2019, începând cu ora 12.00, evenimentul de lansare a concursului de elaborare de produse publicistice cu tema „Militar român – militar NATO”, în holul corpului A, parter, Campus UOC (Aleea Universității nr. 1). Concursul se va  desfășura în cadrul campaniei #WeAreNATO și este adresat studenților care urmează programe de studii în jurnalism.

Totodată, în cadrul manifestării, va avea loc vernisajul expoziției „România-NATO - de la parteneriat la alianță în lupta împotriva terorismului, pentru o lume mai sigură și mai bună”.

Campania #WeAreNATO, organizată de Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Educației Naționale, cu sprijinul Diviziei de Diplomație Publică a NATO, este dedicată, în 2019, împlinirii a 15 ani de când România este membră NATO și a 70 de ani de la înființarea Organizației Nord-Atlantice.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate vor fi așteptați joi, 16 mai, între orele 11.45 și 12.00, în holul Corpului A, Campusul Universității „Ovidius” din Constanța (Aleea Universității nr. 1). Persoană de contact pentru detalii suplimentare: căpitan Cătălina Țurcan, tel. 0766 264 048.

Info UOC - Meniu