Navigatie                     

Universitatea „Ovidius” din Constanțava organiza în data de 28 noiembrie a.c., începând cu ora 10.00, la Aula B, sediul UOC din Bdul Mamaia, conferința internațională intitulată Cooperation in higher education in Balkans and the Black Sea Basin - internationalization in a multicultural environment - experiences, challenges, and perspectives.

Conferința este organizată în cadrul proiectului O-MULTICULT - Inițiative pentru internaționalizare în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța - educație și cercetare într-o universitate multiculturală, CNFIS-FDI-2019-0753.

Principalul scop al acestei conferințe internaționale este acela de a reuni membri ai comunităților academice din Balcani și regiunea Mării Negre pentru a dezbate diverse abordări asupra întăririi cooperării și a colaborărilor internaționale, în contextul actual, precum și de a prezenta stadiul implementării strategiilor de internaționalizare în cadrul universităților participante.

Dată fiind diversitatea etnică și culturală a regiunii, în cadrul evenimentului va fi organizată și o dezbatere despre multiculturalitate.

 

International Conference

 

Info UOC - Meniu