Navigatie                     

În perioada 21 octombrie – 10 noiembrie 2020, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează în cadrul proiectului Cultura calității - priorități strategice în UOC. Proiectarea și implementarea unui Centru-pilot de management digital integrat al calității (PilotQ), cod de înregistrare CNFIS-FDI-2020-0298, două cursuri de formare pentru dezvoltarea competențelor psihopedagogice. Cadrele didactice din cele 16 facultăți vor putea participa la:

  • Curs 1. Învățare centrată pe student – strategii active și interactive;

  • Curs 2. Proiectare și dezvoltare curriculară.

Aceste cursuri se vor desfășura în cadrul modulului patru, intitulat „Acțiuni-suport pentru dezvoltarea competențelor profesionale și de management al calității” și se vor derula online, prin mijloace de comunicare sincronă. Persoanele interesate vor primi, prin poșta electronică, link-ul de acces pentru fiecare curs, conform planificării.

Proiectul Cultura calității - priorități strategice în UOC. Proiectarea și implementarea unui Centru-pilot de management digital integrat al calității (PilotQ)este finanțat din bugetul alocat de Ministerului Educației și Cercetării, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 5: Îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice.

Acesta are ca obiectiv general creșterea capacității instituționale, îmbunătățirea calității activității didactice, dar și respectarea deontologiei şi eticii academice, prin proiectarea și implementarea unui Centru-pilot de management digital integrat al calității – PilotQ, cu patru module care să asigure mecanisme, soluții, resurse digitale pentru inovarea și profesionalizarea în cultura calității, precum și dezvoltarea strategică a competențelor profesionale academice.

 

 

Persoană de contact:

Prof. univ. dr. ing. Ionela POPOVICI

Director de proiect

Adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UNIVERSITATEA „OVIDIUS” DIN CONSTANȚA

Bd. Mamaia, nr.124, Constanţa, jud Constanţa, codul poştal 900527

 

 

 

Info UOC - Meniu