Navigatie                     

În perioada 20-27 octombrie 2020, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a participat la două târguri internaționale de promovare a ofertei educaționale în țările din afara Uniunii Europene. Acestea s-au desfășurat în mediul online și au fost organizate de Begin Group.

Obiectivul participării UOC în cadrul acestor târguri a fost acela de a oferi o mai bună vizibilitate programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.

Primul târg de promovare a ofertei educaționale a fost destinat participanților din Algeria, Egipt, Maroc și Tunisia, iar cel de-al doilea s-a adresat potențialilor candidați proveniți din Bangladesh, India, Nepal și Sri Lanka.

Membrii echipei de proiect care au participat la evenimente au fost: conf. univ. dr. Cristina Duhnea, conf. univ. dr. Andreea-Daniela Moraru, lect. univ. dr. Lucia Opreanu, ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă.

De asemenea, pentru pregătirea participării în cadrul celor două târguri, echipa de proiect a realizat materiale promoționale și informative care au fost postate pe platforma organizatorului și vizibile pe toată durata evenimentului. Prezentările UOC au fost susținute de doamna lect.univ.dr. Lucia Opreanu.

Participarea Universității „Ovidius” din Constanța la aceste manifestări face parte din activitățile desfășurate în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0648, Intensificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea „Ovidius” din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional, finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

DIRECTOR PROIECT,

Conf.univ.dr. Cristina DUHNEA


  • foto.targ3
  • foto.targ4
  • foto1.târg
  • foto2.targ

Info UOC - Meniu