Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 20 aprilie 2021

 

Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța organizează

două workshopuri  dedicate studenților și specialiștilor în domeniu

 

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, online, vineri, 23 aprilie 2021,  două workshopuri  dedicate studenților și specialiștilor în domeniu, informează conf.univ.dr Cristian Popa, directorul Departamentului Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie.

 

Conform sursei citate,  cele două workshopuri: „Noțiuni de semiologie a aparatului locomotor pentru viitorii antrenori de copii și juniori”, respectiv „Studenții de azi – Profesorii de mâine” vor putea fi accesate prin intermediul platformei Webex la linkurile https://ovidius.webex.com/meet/nicoleta.calota, vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 09:00, respectiv, https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian, de la ora 14:00.

 

«În cadrul primului eveniment, urmărim familiarizarea studenților faculțății de profil cu aspecte legate de afecțiuni ale  aparatului locomotor și includerea în antrenamentul general și cel specific, din viitoarea lor activitate de antrenori, a unor elemente de profilaxie primară și secundară. În ceea ce privește workshopul „Studenții de azi - Profesorii de mâine”,  obiectivul principal este de a disemina informații apărute în domeniul Științei Sportului și Educației Fizice pe plan național și internațional. Totodată, încercăm implementarea unor capabilități specifice care să răspundă nevoilor mediului socio-economic actual ce prevede schimbări sistemice» , a precizat conf.univ.dr Cristian Popa.

 

Biroul de Presă al Universității Ovidius din Constanța

 

Info UOC - Meniu