Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 16 iulie 2021

         

Universitatea Ovidius din Constanța organizează conferința de lansare

a proiectului RESTART4EDU

 

          Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 21 iulie 2021, conferința de lansare a proiectului RESTART4EDU (Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning), cod 2020-1-RO01-KA226-HE-095772, finanţat cu 186.529 de Euro prin Programul european Erasmus Plus, informează ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă, referent în cadrul Biroului.

          Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 14:00, pe platforma Webex, la adresa: https://ovidius.webex.com/meet/daniela.caprioarași se adresează comunității academice a UOC.

          „În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele și activitățile pe care le vom desfășura în cadrul proiectului. Totodată, vom prezenta etapele procesului de selecție a grupului țintă și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească potențialii candidați. Cei admiși vor avea oportunitatea de a participa la un eveniment de formare, ce va avea loc în luna mai a anului 2022, la Eskişehir Osmangazi University, Turcia, unul dintre partenerii noștri. Costurile cu privire la deplasarea și șederea participanților în țara gazdă vor fi suportate din bugetul proiectului, în baza unor sume forfetare”, precizează managerul de proiect, prof. univ. dr. Daniela Dumitra Căprioară.

          Proiectul RESTART4EDU își propune creșterea calității procesului de predare, învățare și evaluare în învățământul superior prin promovarea metodelor active și colaborative (învățare bazată pe proiecte), utilizând resursele digitale.

          Universitatea Ovidius din Constanța este instituția coordonatoare a Proiectului RESTART4EDU, realizat în cadrul unui consorţiu în asociere cu trei parteneri instituţionali: Initiatives Pour Une Formation Efficace ASBL (Belgia), Universidade Catolica Portuguesa (Portugalia) și Eskişehir Osmangazi University (Turcia).

         

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu