Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 4 august 2021

 

Universitatea Ovidius din Constanța a lansat procedura de selecție a grupului țintă pentru proiectul RESTART4EDU

 

         Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 3 august - 10 septembrie a.c, selecție pentru cadrele didactice interesate să facă parte din grupul țintă al proiectului RESTART4EDU, finanțat cu 186.529 euro prin Programul Erasmus+, informează managerul proiectului, prof. univ. dr. Daniela Dumitra Căprioară.

         Potrivit sursei citate, procesul de selecție constă în evaluarea dosarelor depuse online la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

         „Împreună cu echipa de implementare a proiectului am definitivat procedura de selecție a grupului țintă, care, începând din data de 3 august 2021, este disponibilă pe site-ul UOC, la secțiunea Anunțuri. Persoanele interesate se pot documenta, pe de-o parte, despre etapele pe care trebuie să le parcurgă pentru a deveni membri ai grupului țintă, iar pe de altă parte, despre activitățile pe care le vom desfășura, împreună, în cadrul proiectului. Persoanele selectate vor avea oportunitatea de a participa la un curs de formare organizat în cadrul UOC și la o școală de vară, organizată de Eskișehir Osmangazi University, Turcia. Cursul susținut în universitatea noastră este gratuit, iar costurile cu privire la participarea în cadrul școlii de vară, ce va avea loc anul viitor, vor fi suportate din bugetul proiectului, în baza unor sume forfetare”, precizează prof. univ. dr. Daniela Dumitra Căprioară.

         Universitatea Ovidius din Constanța este instituția coordonatoare a proiectului RESTART4EDU (Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning, cod 2020-1-RO01-KA226-HE-095772), implementat în perioada martie 2021 - februarie 2023 și realizat în cadrul unui consorţiu în asociere cu trei parteneri instituţionali: Initiatives Pour Une Formation Efficace ASBL (Belgia), Universidade Catolica Portuguesa (Portugalia) și Eskişehir Osmangazi University (Turcia). Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea calității procesului de predare, învățare și evaluare în învățământul superior prin promovarea metodelor active și colaborative (învățare bazată pe proiecte), utilizând resursele digitale.

        

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu