Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 15 septembrie 2021

         

 

Universitatea Ovidius din Constanța a participat la un târg internațional de prezentare a ofertei educaționale

 

          Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat marţi, 14 septembrie 2021, în mediul online, la târgul internațional de prezentare a ofertei educaţionale „Begin North Africa Online Edu Fair” al cărui public țintă a fost reprezentat de potențialii candidați care provin din țări din afara Uniunii Europene, precum: Algeria, Egypt, Maroc și Tunisia, informează conf.univ.dr. Cristina Duhnea.

          Potrivit sursei citate, târgul a reunit 13 instituţii provenite din opt ţări, printre care: Italia, Japonia, Elveţia, Ţările de Jos, România, SUA, Rusia şi Tunisia, iar participarea UOC în cadrul acestuia a urmărit creșterea vizibilității programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.

          „Organizatorii ne-au facilitat accesul la o platformă prin intermediul căreia am putut interacționa cu participanții la târg, oferindu-le detalii despre fiecare curiozitate legată de UOC, și pregătindu-le, totodată, și un stand virtual al UOC cu materiale și videoclipuri promoționale, pentru o mai bună informare” a precizat conf.univ.dr. Cristina Duhnea.

           Participarea în cadrul evenimentului a făcut parte din activitățile proiectului Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei și este unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

          În cadrul târgului, UOC a fost reprezentată de: conf.univ.dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului INTENS-O II, conf.univ.dr. Lucia Opreanu și ec.drd. Răzvan-Ionuț Drugă, membri în cadrul proiectului.

 

 

Biroul de Presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu