Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 13 aprilie 2022

         

Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează Crosul Universitar Ovidius 2022

 

 

         Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC), prin Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), va organiza sâmbătă, 16 aprilie, competiţia Crosul Universitar Ovidius 2022,informează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

         Potrivit sursei citate, evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța și se va adresa tuturor studenților UOC.

          „După o perioadă de aproximativ doi ani, în care nu s-au putut desfășura competițiile sportive la întreaga lor intensitate, revenim în acest an cu un eveniment deja tradițional al instituției noastre, Crosul Universitar Ovidiusîn care vrem să atragem cât mai mulți studenți dornici de socializare și de mișcare în aer liber, de la toate facultățile universității noastre”, a subliniat prof. univ. dr. Ionel Melenco.

          Startul întrecerii va fi dat sâmbătă, 16 aprilie, la ora 11.00, cu pornire din zona Piațetei Perla, linia de sosire fiind în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

          Pentru buna desfășurare a crosului, organizatorii vor asigura măsurile necesare, astfel încât toți participanții să fie în siguranță pe întreaga durată a evenimentului iar la final, studenții performanți vor primi premii asigurate de sponsorii și partenerii evenimentului.   

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu