Navigatie                     

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 4 mai 2022

         

 

Universitatea Ovidius din Constanţa găzduieşte premiera unui film documentar despre dezinformare

 

La Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) va avea loc vineri, 6 mai, proiecția, în premieră, a filmului documentar „Trust Me”, în cadrul unui eveniment organizat de The Getting Better Foundation, în parteneriat cu Ambasada SUA în România, Forum Apulum și DCN Global. 

Proiecția filmului va avea loc începând cu ora 14.00, în Sala Senatului din Campusul universitar – Corp A (Aleea Universității, nr.1), și se adresează studenților și elevilor constănțeni interesați să afle detalii despre dezinformare.

După vizionarea documentarului, tinerii din public sunt invitați să participe la o dezbatere pe tema dezinformării în contextul actual. Gazda evenimentului va fi Teodor Tiță, alături de care la întâlnire vor participa:Sandeep K. Paul, atașat de presă al Ambasadei SUA în România, Rosemary Smith, director Getting Better Foundation, conf. univ. dr. Emanuel Plopeanu, decanul Facultății de Istorie și Științe Politice și lect. univ. dr. Ada Codău, de la specializarea Jurnalism, din cadrul Facultății de Litere.

Acest eveniment deschide seria proiecțiilor filmului documentar „Trust Me” și a dezbaterilor pe care organizatorii le vor continua la Craiova și Bacău.

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

Info UOC - Meniu