Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 30 mai 2022

 

 

Peste 100 de participanți la cea de-a XI-a ediție a Conferinţei TEHNONAV JUNIOR 2022

 

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, în perioada 24 - 26 mai 2022, cea de-a XI-a ediție a Conferinţei naționale a studenţilor şi elevilor în domeniul ştiinţelor inginereşti TEHNONAV JUNIOR, informează conf. univ. dr. ing. Lucia Melnic, decanul facultății.

         Potrivit sursei citate, la conferință au participat cu lucrări peste 100 de studenți, masteranzi și doctranzi din diferite centre universitare, alături de elevi din licee constănțene. Lucrările din fiecare secțiune a manifestării au fost evaluate de către o comisie alcătuită din cadre didactice titulare și asociate din învăţământul preuniversitar şi universitar şi, la finalul conferinței, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă a acordat celor mai buni participanți trei premii, două menţiuni şi un cadou de fidelizare.

„Ne propunem, ca, odată cu această selecţie a celor mai bune lucrări din cele 50 înscrise, să inţiem publicarea Revistei Excelsior Engineerig, prima ediţie 2022”, precizează conf. univ. dr. ing. Lucia Melnic, decanul FIMIM.

La finalul conferinței, peste 35 de elevi, studenţi, masteranzi și doctoranzi au efectuat o vizită tehnică la operatorul portuar SOCEP Constanţa, acțiune organizată în cadrul parteneriatului încheiat între companie și FIMIM.

 

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu