Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 31 mai 2022

 

 

 

A VII-a ediție a seminarului internațional „Religion, Knowledge, Society”, la Facultatea de Teologie a Universității Ovidius din Constanța

 

 

 

         Facultatea de Teologie din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 3 - 5 iunie 2022, cea de-a VII-a ediție a seminarului internațional „Religion, Knowledge, Society” (RKS), informează conf. univ. dr. Ioan Dura.

         Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc la Vatra Dornei și la manifestare vor participa profesori și cercetători de la centre universitare din Slovacia, SUA, Franța, Vietnam, Pakistan și România.

         „Ediția din acest an a seminarului își propune o explorare teologică și antropologică a semnificației învățăturii creștine despre chipul lui Dumnezeu în om și a provocărilor pe care le impune transumanismul conștiinței omului contemporan”, precizează conf. univ. dr. Ioan Dura.

         Conform comunicatului transmis de organizatori, seminarul internațional este parte a proiectului „The Future of Imago Dei Theologies in the Context of the New Challenges of Transhumanism: A Central European Perspective”, încadrat în proiectul general „New horizons for science and religion in Central and Eastern Europe” al Universității din Oxford și finanțat de Fundația John Templeton.

 

Mai multe informații puteți afla accesând link-ul: https://conferencerks.wixsite.com/academic#comp-l13ayxhj.

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

Info UOC - Meniu