Navigatie                     

Universitatea Ovidius din Constanța: Sesiune de comunicări științifice la Facultatea de Psihologie și Științele Educației

 

          Centrul de Cercetare și Evaluare Psiho-Pedagogică și Socială (CCEPPS) din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează în perioada 17-19 iunie a.c. a IV-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice pentru studenți și masteranzi - „Perspective contemporane în psihologie, educație și asistență socială”, informează directorul, lect. univ. dr. Mariana Floricica Călin.

          Conform programului, vineri, 17 iunie 2022, de la ora 13.00, în deschiderea manifestării științifice, va conferenția dr. Gina Chiriac, psihoterapeut, președintele Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (I.E.S.T.C.A.), membru al Asociației Europene de Psihoterapie (EAIP) şi fondatoare a Institutului Neuropsy.  

          Studenții și masteranzii FPSE vor prezenta lucrări în cadrul sesiunii de comunicări ce se va desfășura sâmbătă, 18 iunie 2022, începând cu ora 9.00, în format hibrid, pe platforma educațională Webex.

          „Manifestarea cu caracter multidisciplinar are drept obiectiv general promovarea excelenței în cercetare și încurajarea cercetărilor științifice originale iar temele propuse oferă oportunități de interacțiune între profesioniști cu interese transdisciplinare”, precizează lect. univ. dr. Mariana Floricica Călin.

          Evenimentul ştiinţific este realizat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea din București și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

 

 

        Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

 

Info UOC - Meniu