Navigatie                     

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 23 iunie 2022

                       

INVITAȚIE

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

 

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) și Patronatul Societăților din Construcții (PSC) organizează luni, 27 iunie, a. c, Conferința „Prezent și viitor în construcții”, în Sala Senatului din Campusul universitar – Corp A (Aleea Universității, nr.1), începând cu ora 13.00.

Evenimentul ştiinţific este prefaţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de organizatori luni, 27 iunie a. c, în intervalul orar 12.00 – 12.30, în Sala Senatului.

La întâlnirea cu ziariştii vor lua parte Cristian Romeo Erbașu, președintele Federației Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), Sebastian - Liviu Tănase, președintele Filialei Constanța a Patronatului Societăților din Construcții (PSC) și decanul Facultății de Construcții a UOC, șef lucrări dr. ing. Cosmin Filip.

Conferința „Prezent și viitor în construcții”, organizată pe două secțiuni, aduce în dezbatere teme specifice precum: Organizarea (digitalizarea proceselor și debirocratizare); Capitalizarea (stimularea dezvoltării capitalului intern și facilitarea accesului la capitalul extern, fie că ne referim la fonduri nerambursabile sau credite bancare ori chiar instrumente de asigurare); Contractarea (creșterea vizibilității șantierelor de construcții este un scop în sine, iar din această perspectivă vom aprofunda noile scheme de ajutor de stat și șantierele care se deschid) şi Formarea (viitorul profesiei de inginer, soluțiile identificate de mediul universitar şi partenerii din sectorul construcțiilor în dezvoltarea profesiei).

Evenimentul se adresează companiilor din sectorul construcțiilor și al ramurilor conexe, autorităților publice, asociațiilor și mediului universitar.

Pentru justa organizare a conferinței de presă, vă rugăm să confirmați participarea prin email, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până vineri, 24 iunie 2022, ora 13.00.

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

Info UOC - Meniu