Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 9 septembrie 2022

 

 

Competiția de proiecte interdisciplinare pentru aplicații ale muzicii în terapie,

la Universitatea Ovidius din Constanța

 

 

            Universitatea Ovidius din Constanța, prin Facultatea de Arte și Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, organizează, joi, 15 septembrie 2022, la Sala Multimedia a Bibliotecii Universitare „Ion Popișteanu”, „Competiția de proiecte interdisciplinare pentru aplicații ale muzicii în terapie”, eveniment parțial finanțat prin programul de sprijin al activităților studențești extracuriculare ale Ministerului Educației, informează prof. univ. dr. Valentina Pomazan și conf. univ. dr. Ruxandra Mirea, din partea organizatorilor evenimentului.

         Potrivit surselor citate, în cadrul competiției se va desfășura un atelier interdisciplinar la care sunt invitați să participe atât specialiști și studenți ai facultăților de arte, muzică, psihologie, medicină, teologie, cât și orice student interesat de aplicații interdisciplinare în acest domeniu.

 

         „Atelierul va fi orientat asupra practicii în meloterapie și se va desfășura ca o serie de exerciții demonstrative interactive, destinate cunoașterii, înțelegerii și aplicării principiilor utilizării muzicii în scop terapeutic. De asemenea, participanții vor avea prilejul să încheie activitățile cu o demonstrație aplicativă, care va fi apreciată de comisia de specialiști, în cadrul unei competiții studențești.”, precizează organizatorii evenimentului.

        

         Studenții interesați să participe la competiție se pot înscrie online, până pe data de 13 septembrie 2022, ora 12:00,  completând formularul: https://forms.office.com/r/VCH3wRLuLL. Participanții trebuie să demonstreze calitatea de student în oricare din formele de învățământ, la facultățile acreditate din România.  Toți cei înscriși vor obține certificate de participare, iar primele patru lucrări – respectiv, locul I, II, III și mențiunea I – vor fi premiate cu diplome.

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

Info UOC - Meniu