Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 29 noiembrie 2022

 

Universitatea Ovidius din Constanța: Curs online de perfecționare a personalului didactic de predare în vederea aplicării modelului de învățare prin proiecte

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 18 – 29.11.2022, cursul online de perfecționare a personalului didactic de predare din cadrul UOC în vederea aplicării modelului de învățare prin proiecte, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ.

„Cursul are ca obiectiv principal îmbunătățirea calității activităților didactice la UOC prin perfecționarea personalului didactic privind utilizarea unor metode moderne de învățare și este structurat pe mai multe module, care abordează tematici diferite, precum: metodologia procesului de învățare bazat pe proiecte, învățarea autentică prin proiectare curriculară inversă, taxonomia lui Bloom și versiunile ei, realizarea unui model curricular al disciplinei, evaluarea unei unități de învățare de tip proiect”, precizează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, directorul proiectului.

Cunoștințele dobândite în timpul cursului vor fi completate de un schimb de bune practici facilitat cu ocazia unei mese rotunde ce va fi organizată în luna decembrie, în cadrul proiectului, și care va fi dedicată, de asemenea, importanței utilizării mijloacelor moderne de învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice.

Proiectul CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ a primit o finanțare în valoare de 295.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu