Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 2 decembrie 2022

         

 

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat online oferta educațională candidaților din  Africa de Nord și din Asia Centrală

 

 

          Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la două evenimente internaționale de prezentare a ofertei educaționale, activități realizate în cadrul proiectului „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO).

          Evenimentele s-au desfășurat în format online și s-au adresat publicului din Africa de Nord și din Asia Centrală.

          „Cele două târguri ne-au oferit oportunitatea de a face vizibile atât oferta educațională a UOC, cât și aspecte social-culturale ale județului Constanța. De asemenea, prin intermediul unei platforme online, oferită de către organizatori, am stabilit conexiuni cu participanții din cadrul manifestărilor. Aceștia s-au dovedit a fi interesați, în mod special, de taxele de școlarizare și criteriile de admitere, în funcție de programele de studii vizate”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.

          Proiectul ESPERO, cod CNFIS-FDI-2022-0532, are o valoare totală de 311.500 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

 

Info UOC - Meniu