Navigatie                     

 

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 15 decembrie 2022

 

In memoriam - prof. univ. dr. Victor Ploae

 

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Victor Ploae, cadru didactic în cadrul Facultății de Științe Economice (FSE) între 1993-2014, prorector al Universității Ovidius din Constanța (UOC) între anii 2004-2014 și decan al FSE între 1996-2004.

Profesorul Ploae a publicat 10 volume în calitate de autor unic sau co-autor, peste 50 de articole în reviste de specialitate în țară și străinătate ca autor și prim-autor și a fost director de proiect în cadrul a trei programe naționale de cercetare realizate în consorții universitare. Activitatea sa în educație și cercetare s-a concentrat în jurul disciplinelor Macroeconomie, Microeconomie și Economie Internațională.

Pentru zecile de generații de studenți, masteranzi și doctoranzi cărora le-a călăuzit pașii cu abnegație și profesionalism, în cei peste 20 de ani de activitate în cadrul UOC, va rămâne în amintire ca un dascăl dedicat, un model de seriozitate.

Ne exprimăm pe această cale toată recunoștința pentru implicarea generoasă a profesorului Victor Ploae în dezvoltarea Facultății de Științe Economice și a Universității Ovidius din Constanța.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Comunitatea academică a Universității Ovidius din Constanța

 

 

Info UOC - Meniu