Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 10 mai 2023

 

Conferință de lansare a proiectului „Dezvoltarea sustenabilă a Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS”, la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează joi, 11 mai 2023, la ora 15:00, conferința de lansare a proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0124 – Dezvoltarea sustenabilă a Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS.

Evenimentul se va desfășura în Aula B a Universității Ovidius din Constanța, Bd. Mamaia, nr. 124, și are ca scop informarea participanților despre oportunitățile din domeniul antreprenorial organizate sub egida UOC.

În cadrul conferinței vor fi prezentate principalele activități ce se vor derula pe parcursul proiectului: vizite de studiu la companii reprezentative, ateliere motivaționale, cursuri dedicate familiarizării studenților cu tehnologiile disruptive actuale, Școala de vară Ovidius Entrepreneurship and Innovation Summer School, programul de preaccelerare a ideilor de afaceri și competiția Edutech Solution Teams, precum și Târgul de Inovare și Antreprenoriat.

„Prin obiectivele sale, proiectul își propune crearea unei mentalități orientate către inovare și colaborare în rândul studenților și al tinerilor cercetători. Astfel, evenimentele desfășurate vor contribui la dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale participanților, la însușirea unui model al antreprenorului de succes, adaptat jocului infinit al afacerilor”, a precizat directorul proiectului, conf. univ. dr. Dragoș-Florin Sburlan.

Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0124 – Dezvoltarea sustenabilă a Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS urmărește să continue și să consolideze cultura antreprenorială în UOCși a primit o finanțare în valoare de 125.000 de lei prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2023 al Ministerului Educației.

Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center, înființată în anul 2018, este o structură organizatorică și operațională a Universității Ovidius din Constanța, ce are misiunea de a elabora, implementa, monitoriza și evalua politicile universității de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților.

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu