Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 11 mai 2023

 

 

Universitatea Ovidius din Constanța: Sesiune de comunicări științifice pentru studenții Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole

 

 

          Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 12 mai 2023, de la ora 09:00, cea de-a XXVII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților.

          Evenimentul va avea loc în corpul B al Campusului universitar (Aleea Universității, nr.1) și se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor FSNSA. Aceștia își vor prezenta lucrările de cercetare în cadrul a patru secțiuni care se vor desfășura în paralel (Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Agricultură - Horticultură, Geografie - Geografia Turismului).

          „Manifestarea reprezintă o tradiție a FSNSA și marchează, pentru majoritatea participanților, ultima etapă de pregătire înaintea susținerii lucrării de licență, disertației de master sau tezei de doctorat. Noutatea din acest an o reprezintă participarea la Sesiune a unor studenți și cercetători din Bulgaria (Universitatea din Shumen) și din regatul Bhutan (Universitatea Regală din Bhutan)”, a precizat șef lucrări univ. dr. Marian Tudor.  

          Sesiunea de comunicări științifice va debuta cu prezentări în plen susținute de specialiști din cadrul UOC, alături de invitați din alte universități, institute de cercetare, companii și organizații neguvernamentale de profil.

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu