Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 19 mai 2023

         

 

Universitatea Ovidius din Constanța: Conferință de lansare a proiectului NAUTIC@ OVIDIUS WATER (NOW)

 

 

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 20 mai 2023, la ora 12.00, conferința de lansare a proiectului „Centrul de practică, recreere și SPORTURI NAUTICE al studenților din cadrul Universității Ovidius din Constanța - NAUTIC@ OVIDIUS WATER (NOW)”, cod CNFIS-FDI-2023-F-0025.

Evenimentul se va desfășura la sediul FEFS, str. Cpt. Av. Al. Șerbănescu nr. 1, și are drept scop prezentarea principalelor activitățice se vor derula pe parcursul proiectului, care se adresează tuturor studenților din universitate.

„Obiectivul general al proiectului este acela de a asigura îmbunătățirea nivelului capacității fizice al studenților prin practicarea de sporturi nautice și activități sportive și de recreere, cu motivația de a preveni și de a reduce creșterea inactivității fizice, obiceiurile de tip sedentar precum și consecințele acestora (creșterea în greutate, obezitate, boli cardiovasculare, diabet de tip 2, stări anxioase, depresie, etc.). Totodată, prin creșterea nivelului de activitate fizică, urmărim asigurarea stării de bine fizice și mentale a studenților Universității Ovidius din Constanța, o mai bună integrare socială a acestora precum și obținerea de rezultate ce pot fi implementate permanent ca obiceiuri sănătoase în stilul de viață al adolescentului și tânărului adult”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Florin Cazan.

Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0025 - Centrul de practică, recreere și SPORTURI NAUTICE al studenților din cadrul Universității Ovidius din Constanța - NAUTIC@ OVIDIUS WATER (NOW) are o valoare totală de 259.000 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu