Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 22 mai 2023

        

 

A XVI-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației – ESTIC, la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 27 mai 2023, de la ora 9.00, cea de-a a XVI-a ediție a Concursului pentru Elevi şi Studenţi în Tehnologia Informaţiei – ESTIC 2023.

Competiția este destinată elevilor de liceu şi studenţilor pasionaţi de domeniul IT și se va desfășura la sediul Facultății de Matematică şi Informatică, Bld. Mamaia 124.

„Scopul concursului este acela de a le prezenta companiilor IT care participă la eveniment realizările studenților FMI și ne dorim, de asemenea, ca prin intermediul competiției să atragem absolvenți de liceu către învățământul superior de informatică și tehnologii informatice. Un alt obiectiv pe care îl vizăm este cel de a facilita interacţiunea studenţilor cu partenerii din mediul preuniversitar şi din mediul economic”, precizează conf. univ. dr. Elena Pelican, organizatorul evenimentului.

După finalizarea competiţiei, cei mai buni participanţivor fi premiați de cadrele didactice ale FMI și companiile IT partenere - sponsori ai evenimentului (Reporting Center, Senior Software, Teamart Software Services, Cornerstone Technologies, MultiSoft, Monsson Trading, EuroVial).

Cu această ocazie, companiile din domeniul IT le vor prezenta studenților propriul domeniu de activitate, oferta de job-uri și internship-uri disponibile.

Pentru detalii suplimentare, accesați:https://fmi.univ-ovidius.ro/estic-2023/.

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu