Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 31 mai 2023

         

Universitatea Ovidius din Constanța: Elevii constănțeni cu rezultate deosebite la biologie, premiați la Facultatea de Medicină

 

Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, organizează miercuri, 31 mai 2023, o festivitate de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile de biologie desfășurate în anul școlar 2022-2023.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12.00, în Aula A1 din campusul universitar - Corp B (Aleea Universității, nr. 1).  

În cadrul festivității vor fi premiați, în total, peste 200 de elevi de liceu și gimnaziu din județul Constanța, care s-au calificat și au obținut premii la fazele naționale și județene ale olimpiadelor și concursurilor de biologie.

Astfel, în prima parte a evenimentului vor fi premiați 17 liceeni clasați pe primele locuri la faza județeană a Olimpiadei de Biologie, care au reprezentat Constanța la etapa națională, derulată în perioada 10 - 14 aprilie 2023, la Iași.

Cea de-a doua parte a festivității este dedicată premierii elevilor de gimnaziu care au obținut locurile I, II și III la competițiile desfășurate în anul școlar 2022–2023: Concursurile BIOS – olimpiada celor mici, Concursul Național de Proiecte de Mediu, Concursul Național Sanitarii Pricepuți și Concursul George Emil Palade.

„Ne bucurăm că atât de mulți elevi din județul nostru au obținut rezultate remarcabile în decursul acestui an școlar și îi felicităm, atât pentru eforturile depuse, cât și pentru ambiția de care au dat dovadă. Le urăm tuturor succes în parcursul educațional, îi asigurăm de întreaga noastră deschidere și îi așteptăm să devină studenți ai Facultății de Medicină”, precizează prof. univ. dr. Doina Tofolean, decanul facultății.

 

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu