Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 12 aprilie 2024

        

 

 

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

 

 

 

         La Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) au loc, în perioada 12 - 13 aprilie a.c., Zilele Facultății de Medicină, o serie de manifestări organizate cu prilejul aniversării a 34 de ani de învățământ medical constănțean.

         Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc vineri, 12 aprilie a.c., la ora 11.30, în amfiteatrul A2, din corpul B al campusului universitar.

         „Pe parcursul celor două zile, cadre didactice și studenți ai Facultății de Medicină vor susține lucrări științifice pe subiecte de actualitate din domeniul medical. Totodată, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța (ASMTMC) va organiza un curs EKG101 și un workshop «Basic Life Support (BLS) în contextul unui accident»”, precizează prof. univ. dr. Doina Tofolean, decanul facultății.

         Calendarul acțiunilor aniversare include un turneu de șah, ajuns la cea de-a doua ediție, organizat de Facultatea de Medicină, pentru studenții, rezidenții, masteranzii, doctoranzii și cadrele didactice pasionate de acest sport al minții.

 

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

 

                                        

Info UOC - Meniu