Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 10 mai 2024

 

Un student al Facultății de Drept și Științe Administrative a câștigat concursulde lucrări științifice din cadrul Congresului internațional al executorilor judecătorești din Brazilia

 

Marius Gabriel Păun, student în anul IV la Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) a Universității Ovidius din Constanța (UOC), este câștigătorul concursuluide lucrări științifice din cadrul celei de-a 25-a ediții a Congresului internațional al executorilor judecătorești, organizat de Uniunea Internațională a Executorilor Judecătorești (UIHJ), în perioada 7 – 10 mai 2024, la Rio de Janeiro, în Brazilia.

„Rezultatul obținut de Marius Gabriel Păuneste unul cu atât mai important, cu cât, alături de lucrarea studentului nostru, în cadrul competiției au fost înscrise alte 14 cercetări realizate de doctoranzi, masteranzi și un student de la universități din Liege, Toulon, Nisa și Toulouse”, precizează prof. univ. dr. Adrian Stoica-Constantin, decanul FDSA.

Lucrarea realizată de studentul FDSA, cu titlul „Disciplina digitală: menținerea integrității etice în implicarea executorului judecătoresc cu noile tehnologii”, a fost desemnată câștigătoare de către un juriu din care au făcut parte profesori universitari, dar și reprezentanții conducerii UIHJ, prin Marc Schmitz, președinte, și Patrick Gielen, secretar general.

Congresul internațional al executorilor judecătorești este organizat o dată la trei ani de către Uniunea Internațională a Executorilor Judecătorești, una dintre cele mai importante organizații internaționale din domeniul juridic, din care fac parte 103 asociații membre din 98 de țări aflate pe cinci continente.  

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

 

                                

Info UOC - Meniu