Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 17 mai 2024

        

 

Sesiune de comunicări științifice pentru studenții Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, la Universitatea Ovidius din Constanța

           

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), organizează astăzi, 17 mai 2024, cea de-a XXVIII-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice a studenților.

„Manifestarea, devenită o tradiție pentru facultatea noastră, se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători din cadrul FSNSA și suntem bucuroși că și în acest an, la eveniment s-au înscris participanți din Bulgaria. Pentru majoritatea tinerilor, participarea la această sesiune științifică reprezintă ultima etapă de pregătire înaintea susținerii lucrării de licență, disertației de master sau tezei de doctorat”, precizează șef lucrări univ. dr. Marian Tudor.   

Lucrările vor fi prezentate în trei secțiuni care se vor desfășura în paralel (Biologie -  Ecologie și Protecția Mediului, Agricultură - Horticultură, Geografie - Geografia Turismului).

Conferința va debuta cu prezentări în plen ale unor invitați, specialiști din cadrul UOC, dar și din alte universități, institute de cercetare, companii cu activitate în domeniile specializărilor FSNSA și organizații neguvernamentale de profil.

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

 

                                        

Info UOC - Meniu