Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 20 mai 2024

         

 

 

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de vicecampioană la Campionatul Național Universitar de Volei pe Plajă

 

 

Echipa de volei feminin a Universității Ovidius din Constanța (UOC), coordonată de lect. univ. dr. Voinea Florin, a obținut locul II și medalia de argint la Campionatul Național Universitar de Volei pe Plajă, care a avut loc la Timișoara, în perioada 17-19 mai 2024.

În finala competiției, echipa UOC, formată din studentele Silvia Coman (Facultatea de Educație Fizică și Sport) și Diana Milea (Facultatea de Medicină), a jucat împotriva adversarelor de la Universitatea din Oradea.

În cadrul campionatului, cea de-a doua echipă a Universității Ovidius din Constanța, din care au făcut parte Denisa Diana Dumitru (Facultatea de Stomatologie) și Marilena Puică (Facultatea de Educație Fizică și Sport), a obținut locul IV.

La ediția din acest an a Campionatului Național Universitar de Volei pe Plajă, au participat 18 echipe, din șase centre universitare din Constanța, Bacău, Timișoara, Oradea, București și Cluj-Napoca.

 

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

 

 

Info UOC - Meniu