Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 14 iunie 2024

        

Dezbatere despre importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor, la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 19 iunie 2024, dezbaterea cu tema „Importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor”, în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.

Manifestarea se va desfășura în sala Google din campusul universitar, Corp A (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 15.00, iar la întâlnire vor participa doctoranzi înmatriculați în toate domeniile de studiu din cadrul UOC. Moderatorii evenimentului sunt prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonator al activităților de promovare a științei în cadrul proiectului.

„Scopul evenimentului este de a spori colaborarea cu mediul academic internațional și de a facilita integrarea cercetătorilor în organizațiile de cercetare și inovare din regiunea Sud-Est a României”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.

Confirmarea participării în cadrul dezbaterii se va face până la data de 17 iunie 2024, ora 16.00, accesând următorul link https://forms.gle/NrTuojsggPGCCnET6.

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

 

 

Info UOC - Meniu