Navigatie                     
Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța anunță organizarea Simpozionului internațional cu tema Învățământ, Cercetare, Creație  în perioada 20-22 iunie 2014.
 
Aflată acum la cea de-a cincea ediție, manifestarea continuă direcția propusă în etapele anterioare, având ca scop dezbaterea unor idei diverse din spectrul larg al celor trei domenii de interes -Învățământ, Cercetare, Creație  - , diversificată pe grupul specializărilor Facultății de Arte, cu implicații directe în teatru, coregrafie, arte plastice, interpretare muzicală - canto, muzicologie sau pedagogie muzicală.
 
Persoanele interesate de participare sunt invitate să trimită un scurt rezumat al cercetării (în limba română și în limba engleză) la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.ână la data limită de 10 iunie 2014.
 
În vederea publicării, este necesar ca textul (max. 8 pagini) să conțină următoarele caracteristici:
 
-          Numele și prenumele autorului
-          Afilierea instituțională
-          Cuvinte cheie
-          Scut rezumat de aprox. 10 rânduri
-          Formatul textului să aibă mărimea 12 font Times New Roman
 
Pentru o organizare corectă și eficientă a timpului este de preferat ca lucrările să fie esențializate, prezentate într-o formă concentrată astfel încât expunerea să nu dureze mai mult de 15 minute.
 
Așteptăm înscrierile dumneavoastră. 

Info UOC - Meniu