Navigatie                     

     Prin prezenta aducem la cunoștință agenților economici și a altor părți interesate că Universitatea Ovidius din Constanța prin intermediul Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie intenționează să depună propunerea de proiect cu titlul: „Cercetări asupra dezvoltării de materiale avansate şi optimizare multiscalară prin integrarea materialelor nano-structurate în sisteme energetice avansate”, acronim „MultiScale”, pentru apelul de proiecte POC-A1-A1.2.3-G-2015, Acțiunea1.2.3 Parteneriate pentru transfer de cunoştinţe (Knowledge Transfer Partnerships).

     Proiectul are ca scop facilitarea accesului unui grup de întreprinderi interesate în dezvoltarea de produse si servicii cu valoare adaugata ridicata prin transferul de cunostinte din activitatea de cercetare, la expertiza avansata din cadrul UOC-INSAE în domeniul dezvoltarii de materiale nano-structurate si al integrarii acestora in sisteme energetice complexe si accesul la facilitatile existente pe platforma de cercetare HyRES din cadrul institutului.

     Domeniul și subdomeniile de specializare inteligentă vizate sunt următoarele: 4. Eco-nano-tehnologii și materiale avansate, Subdomeniile: 4.4.1 Substituția materialelor critice şi creşterea duratei de funcționare a materialelor prin acoperiri funcționale, 4.4.2 Materiale polimerice, nanomateriale, nanotehnologii, 4.4.4 Materiale pentru energie, 4.4.6 Materiale avansate si tehnologii destinate aplicațiilor de nișă ale economiei.

     Întreprinderile interesate să colaboreze la acest proiect sunt rugate pe directorul de proiect Prof. univ. dr. ing. Eden Mamut la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0241 545 388.

Info UOC - Meniu