Navigatie                     

Stimați doctoranzi,

 

Biroul de Diplomatie Publica al Ambasadei SUA la Bucuresti va invita sa participati la o discutie virtuala cu Prof. Dr. Robert William, director adjunct pentru afaceri internationale al Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington. Prof. Dr. Williams este, de asemenea, consilier pe teme de anti-semitism si Holocaust pentru organizatii internationale, inclusiv UE si UNESCO, dar si pentru diferite guverne ale altor tari, expert in eficientizarea cadrului legislativ si juridic in acest domeniu. Este membru al Comitetului Director al Fortei Globale de Combatere a Distorsionarii Holocaustului si este in prezent implicat in supervizarea unei initiative internationale de evaluare a impactului legilor de combatere a negarii Holocaustului si genocidului.

 

Intrevederea virtuala cu Prof. Dr. Williams va avea loc joi, 16 decembrie, ora 16:00. Discutiile vor avea loc in limba engleza.

 

Aceia dintre dumneavoastră care sunt interesați sunt rugați să trimită o confirmare de participare în răspuns la acest mail până luni, 13 decembrie, ora 20,00. Vor primi ulterior o invitatie de conectare pe platforma Microsoft Teams pentru data de 16 decembrie, ora 16:00.