Navigatie                     

În perioada 01.05-31.05.2023, instituția dvs. beneficiază de o perioadă de acces gratuit la baza de date www.statista.com.

 Accesul dvs. a fost deschis și probabil ați primit un email automat prin care vi se cere să vă activați contul. Vă rugăm să faceți acest lucru pentru a putea beneficia de această perioadă de acces gratuit. Ulterior, veți putea accesa www.statista.com din cadrul universității sau de la distanță. Pentru a accesa platforma de la distanță, prima dată este nevoie să vă conectați din cadrul universității. Contul dvs. este setat corect dacă, atunci când intrați pe platforma www.statista.com, se afișează un scurt mesaj de bun venit în colțul din stânga sus.

 Atașat găsiți câteva broșuri și texte care vă pot ajuta să promovați trialul pe pagina instituției și/sau prin email. Vă rugăm să informați studenții, cercetătorii și cadrele didactice despre această perioadă de acces gratuit. De asemenea, vom transmite și noi informația utilizatorilor Statista înregistrați deja pe platforma noastră.

 În plus, vom prezenta un scurt tutorial (45 min) care să vă ajute să beneficiați din plin de acest trial. Webinarul se va desfășura online în 4 mai 2023, Joi, de la ora 12:30. Link-ul de înregistrare va fi disponibil pe pagina partenerilor noștri, E-nformation, în secțiunea Events.

 Așteptăm cu interes feedback-ul dvs. Dacă aveți întrebări, le puteți trimite la adresa mea de email, sau la adresa partenerului nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..