Navigatie                     

In data de 25 noiembrie 2017, orele 1200, în Sala S04 din sediul Universităţii Ovidius din aleea Universităţii nr.1 (campus, corp A), are loc susţinerea publică a tezei de doctorat cu titlul:

 

Topography of Taste: Landmarks of Culinary Identity in the Romanian Principalities from the Perspective of Foreign Travellers (Seventeenth to Nineteenth Centuries)

 

elaborată de dna. FAZAKAS B. VIRGINIA MAGDALENA (PETRICA) - CV

 

sub conducerea ştiinţifică a prof.univ.dr. Chesnoiu-Matei Monica, în domeniul fundamental Stiinţe umaniste, domeniul de doctorat Filologie.

 

Comisia de doctorat:

Presedinte: Prof.univ.dr. Adina Ciugureanu

Referenti: Prof.univ.dr. Monica Chesnoiu-Matei - conducätor stiintific - CV

Prof.univ.dr. Jean-Jacques Chardin - Universitatea din Strasbourg, Franta - CV

Prof.univ.dr. Madalina Nicolaescu - Universitatea din Bucuresti - CV

Prof.univ.dr. Remus Bejan - Universitatea "Ovidius" Constanta - CV

 

Teza de doctorat se află la Biblioteca „I.Popisteanu“ a Universităţii Ovidius şi poate fi consultată.

 

Vă invităm să participaţi.

 

Rezumat RO - Descarcă document | Rezumat EN - Descarcă document

Institutul studiilor doctorale - Meniu doctorat

Menu