In data de 25 noiembrie 2017, orele 1200, în Sala S04 din sediul Universităţii Ovidius din aleea Universităţii nr.1 (campus, corp A), are loc susţinerea publică a tezei de doctorat cu titlul:
“Topography of Taste: Landmarks of Culinary Identity in the Romanian Principalities from the Perspective of Foreign Travellers (Seventeenth to Nineteenth Centuries)”
elaborată de dna. FAZAKAS B. VIRGINIA MAGDALENA (PETRICA) - CV
sub conducerea ştiinţifică a prof.univ.dr. Chesnoiu-Matei Monica, în domeniul fundamental Stiinţe umaniste, domeniul de doctorat Filologie.
Comisia de doctorat:
Presedinte: Prof.univ.dr. Adina Ciugureanu
Referenti: Prof.univ.dr. Monica Chesnoiu-Matei - conducätor stiintific - CV
Prof.univ.dr. Jean-Jacques Chardin - Universitatea din Strasbourg, Franta - CV
Prof.univ.dr. Madalina Nicolaescu - Universitatea din Bucuresti - CV
Prof.univ.dr. Remus Bejan - Universitatea "Ovidius" Constanta - CV
Teza de doctorat se află la Biblioteca „I.Popisteanu“ a Universităţii Ovidius şi poate fi consultată.
Vă invităm să participaţi.
Rezumat RO - Descarcă document | Rezumat EN - Descarcă document